onsdag 1 april 2015

Nu har vi bestämt!

Var och träffade läkaren idag. Ett bra besök! Blodvärde och njurfunktion är bra. Vita blodkroppar dippar - men det är precis som det ska vara nu. Det är på sätt och vis ett bevis för att behandlingen funkar. Ska ta nya prover i morgon - om det nu hinner visa sig någon skillnad. För nu behöver det stiga för att kroppen ska orka med en ny omgång direkt efter helgen. Normalt sett tar man de här värdena dagen innan behandling - men nu kommer det ju en lång (och härlig!) helg emellan. Det gillar vi inte! Jo det gör vi förstås på ett sätt, men det kan krångla till det lite, bli lite mer väntan och vånda... Det måste kanske tas nya prover på tisdag innan vi kan sätta igång för att verkligen se att det vänt.

Men det tar jag... ;-)

Läkaren klämde och kände och tyckte minsann att det redan hade börjat krympa lite. Hon hade svårt att känna tydligt var tumörerna sitter. Och det hon kände var mjukt (vilket också tydligen är positivt). Så det gav en stor postiv skjuts rakt in i mage, själ och hjärta!

Efter tredje omgången (som kommer i slutet av april) kommer vi att göra en CT - för att se svart på vitt om det verkligen ger resultat. Jag frågade vad som händer om det inte visar någon förändring, vad gör vi då? Men jag fick direkt svar att vi bestämmer helt enkelt att det kommer att ge resultat!

Så - bara så ni vet, alltså - nu har vi bestämt det! Så får det bli!

Och vet ni mer - vi har också bestämt att jag kan åka till Spanien i slutet på maj!
Det passar perfekt in i behandlingsplanen! Bara jag orkar så är det fritt fram!

Så - jippi!

Och Glad Påsk!





1 kommentar:

  1. Glad påsk, världens bästa Marie! Kram Camilla L

    SvaraRadera